Wij installeren vloerverwarming op twee manieren

Infrezen

De vloerverwarmingsbuizen infrezen in de bestaande dekvloer.

A)Beton/constructievloer.
B)Zandcementvloer/dekvloer.
C)Vloerverwarmingsbuizen in gefreesde sleuven.
D)Leefvloer

Krimpnetten

De vloerverwarmingsbuizen monteren op de bestaande vloer.

A)Beton/constructievloer.
B)Zandcementvloer/dekvloer.
C)Krimpnet.
D)Vloerverwarmingsbuizen bevestigd op krimpnet en isolatiefolie.
E)Leefvloer.

Infrezen:

De meeste woningen zijn voorzien van een betonnen vloer met daarop een dekvloer (afwerkvloer). Bij het infrezen komen de vloerverwarmingsbuizen in deze bestaande dekvloer te liggen. (Dit is de meest voorkomende manier van vloerverwarming installeren en tevens de voordeligste). Deze vorm kan zowel als HOOFDVERWARMING en als BIJVERWARMING. Voor het infrezen van de sleuven maken wij gebruik van een zaagmachine die voorzien is van een dik diamant zaagblad die in een keer een sleuf maakt. Uiteraard gebeurd dit stofvrij. Hierdoor is het mogelijk om in elke afwerkvloer te frezen (niet door tegels en betonnen constructie-vloeren).  Wij kunnen ook in Fermacell-vloeren frezen.

Na het in frezen worden de sleuven niet standaard dicht gesmeerd (zo werkt het bij alle vloerverwarmings bedrijven), zoals al eerder aan gegeven kunt u direct op onze vloerverwarming de tegels lijmen. Neemt u iets anders dan tegels dan moeten de sleuven wel dicht gesmeerd worden, bijvoorbeeld met laminaat, lamelparket, pvc vloer, grind, marmoleum enz.

TIP

Voor meer informatie omtrent het dichtsmeren van de sleuven: Klik hier

 

Krimpnetten:

Wanneer er geen dekvloer aanwezig is of wanneer er voldoende hoogte is dan worden de vloerverwarmingsbuizen gemonteerd op gegalvaniseerde krimpnetten. Bij deze methode worden eerst over de gehele vloer krimpnetten gelegd. Na het berekenen van de groepen worden de vloerverwarmingsbuizen op de krimpnetten gemonteerd met gegalvaniseerd vlechtdraad. Tevens is het raadzaam om een isolatiefolie aan te brengen, die zorgt voor een snelle warmte afgifte van de vloer.

TIP
Deze vorm kan zowel als HOOFDVERWARMING en als BIJVERWARMING..

1 VLOER=1 PRIJS!
DUS GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF!

1 VLOER=1 PRIJS: incl. btw, regelunit, vloerverwarming-buis, totaal aangesloten op de bestaande CV-installatie (aansluitpunt hoeft niet binnen een afstand van 1.5 meter aanwezig te zijn dit kan gerust van de andere kant van de woning komen, wij sluiten ook compleet aan via de kruipruimte zonder extra kosten), verwijderen radiatoren, aanpassing stadsverwarming regelunit, by-pass ventiel, extra sleuven (voor b.v. audio), arbeidsloon, montage, reiskosten, installatie vullen en getest opleveren.

Gas/water/cv leidingen geraakt met in frezen in de vloer? Wordt kosteloos gerepareerd !

UNIEK ALL-IN CONCEPT

Binnen de vloerverwarming branche zijn er diverse bedrijven actief. Er zijn er slechts maar enkele welke al jarenlang een goede reputatie hebben opgebouwd.

Floor-Heating is daar èèn van en tevens een all-in leverancier. Al sinds 1995 staat Floor-Heating garant voor kwalitatief hoogwaardige vloerverwarming tegen lage prijzen. Daarbij is Floor-Heating de enige leverancier van vloerverwarming in Nederland welke een uniek all-in concept biedt.

Dit houdt in dat u wordt voorzien van a-merk vloerverwarming en professionele montage door ervaren medewerkers voor een vaste prijs. Floor-Heating hanteert geen meerwerkprijzen. Ongeacht of bijvoorbeeld de verdeler een stuk van de ketel vandaan geplaatst dient te worden, bij Floor-Heating kan het, zonder extra kosten. Ook het eventueel door frezen van gas/ water/ cv leidingen worden kosteloos gerepareerd.