Sleuven dicht smeren?

Laminaat vloer? Lamel parket? Pvc vloer? Siergrind vloer? Marmoleum vloer? Giet vloer?

Dan moeten de sleuven na afloop dicht gesmeerd worden!

Na het in frezen van de sleuven worden deze niet standaard dicht gesmeerd. Zo werkt dit bij alle vloerverwarmings-bedrijven. Zoals eerder aan gegeven kunt u tegels direct op de vloerverwarming sleuven verlijmen zonder dat de sleuven eerst dicht gesmeerd moeten worden. Neemt u iets anders als tegels, dan moeten de sleuven na afloop wel dicht gesmeerd worden.

Nieuwe vloer nodig? Onze collega’s van STILE FLOORS helpen bij het beantwoorden van al je vragen en kiezen van je nieuwe vloer.

Mogelijkheden voor het dicht smeren van de sleuven

A

Dicht smeren met een flexibele tegellijm.
(prijs € 9,95 per m²)

B

Dicht smeren met een krimpvrije mortel.
(prijs op aanvraag)

Elke vloer is anders maar over het algemeen worden de sleuven dicht gesmeerd met een flexibele tegellijm. Echter niet alle vloeren leveranciers geven hier de voorkeur aan, zij vinden een krimpvrije mortel geschikter onder hun product. Vraagt u altijd eerst aan uw vloeren leverancier welke voorkeur zij hebben, een tegellijm of krimpvrije mortel.

Gaat u de vloer verlijmen (iets anders als tegels) , dan dient de vloer na het dicht smeren van de sleuven nog wel geëgaliseerd te worden. Egaliseren hebben wij niet in ons pakket.

Een krimpvrije mortel word steeds vaker toegepast onder een egalisatie vloer. Een krimpvrije mortel zakt na genoeg niet in, is snel drogend en standvastig. Ook dient er daarna aanzienlijk minder geëgaliseerd te worden. Wij adviseren wel vanaf 4 mm dikte te egaliseren

Flexibele tegellijm kan na afloop heel iets in zakken maar is voldoende glad om uw warmte doorlatende folie op te leggen met daarop bijvoorbeeld laminaat, lamelparket enz (methode “zwevend” leggen). Ook kan er uiteraard op geëgaliseerd worden, maar ook hier eerst navraag doen bij de egaliseerder waar hun voorkeur naar uit gaat, tegellijm of krimpvrije mortel.

Sleuven dicht smeren met een snel cement hebben wij niet in ons pakket en raden wij af. Snel cement word tijdens het aanmaken snel hard en is daardoor niet goed smeerbaar en vloeit niet goed rondom de buis in de sleuf. Met als gevolg dat alleen de bovenkant van de sleuf opgevuld word en niet de onderkant. Hierdoor is er sprake van luchtisolatie met een langere opwarmtijd als gevolg

A)Beton/constructievloer.
B)Vloerverwarmingsbuizen in gefreesde sleuven.
C)Tegellijm.
A)Beton/constructievloer.
B)Vloerverwarmingsbuizen in gefreesde sleuven.
C)Krimpvrije mortel.
A)Beton/constructievloer.
B)Vloerverwarmingsbuizen in gefreesde sleuven.
C)Snelcement.

Het dicht smeren van de sleuven word gedaan door een extern vloerenlegbedrijf die volledig gespecialiseerd is in het dicht smeren van de sleuven. Ook staan zijn volledig garant voor de door hun gemaakte werkzaamheden.

TIP
Uiteraard staan wij u graag te woord voor meer tekst en uitleg.

1 VLOER=1 PRIJS!
DUS GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF!

1 VLOER=1 PRIJS: incl. btw, regelunit, vloerverwarming-buis, totaal aangesloten op de bestaande CV-installatie (aansluitpunt hoeft niet binnen een afstand van 1.5 meter aanwezig te zijn dit kan gerust van de andere kant van de woning komen, wij sluiten ook compleet aan via de kruipruimte zonder extra kosten), verwijderen radiatoren, aanpassing stadsverwarming regelunit, by-pass ventiel, extra sleuven (voor b.v. audio), arbeidsloon, montage, reiskosten, installatie vullen en getest opleveren.

Gas/water/cv leidingen geraakt met in frezen in de vloer? Wordt kosteloos gerepareerd !

UNIEK ALL-IN CONCEPT

Binnen de vloerverwarming branche zijn er diverse bedrijven actief. Er zijn er slechts maar enkele welke al jarenlang een goede reputatie hebben opgebouwd.

Floor-Heating is daar èèn van en tevens een all-in leverancier. Al sinds 1995 staat Floor-Heating garant voor kwalitatief hoogwaardige vloerverwarming tegen lage prijzen. Daarbij is Floor-Heating de enige leverancier van vloerverwarming in Nederland welke een uniek all-in concept biedt.

Dit houdt in dat u wordt voorzien van a-merk vloerverwarming en professionele montage door ervaren medewerkers voor een vaste prijs. Floor-Heating hanteert geen meerwerkprijzen. Ongeacht of bijvoorbeeld de verdeler een stuk van de ketel vandaan geplaatst dient te worden, bij Floor-Heating kan het, zonder extra kosten. Ook het eventueel door frezen van gas/ water/ cv leidingen worden kosteloos gerepareerd.