VLOERVERWARMING AMSTERDAM

Vloerverwarming op maat in Amsterdam

Indien u in Amsterdam woont is het verstandig om de aanschaf van vloerverwarming te overwegen. Bij Floor-Heating geven wij u graag advies en denken we graag met u mee. Wij doen alles op het gebied van Vloerverwarming en van A tot Z in eigen beheer. Als vloerverwarmingsmontagebedrijf werken we kleinschalig en in nauw overleg met onze opdrachtgevers. We plaatsen vloerverwarming in Amsterdam van hoogwaardige kwaliteit. Al binnen één dag hebben wij de ideale vloerverwarming in uw woning in Amsterdam gelegd.

Een Vloerverwarming plaatsen betekent investeren in de waarde van uw woning. Met een maatwerk vloerverwarming maakt u van iedere kamer een comfortabel en volwaardige leefgedeelte. Dit kan uiteraard ook in uw slaapkamer of werkkamer. Zo verdient u uw investering letterlijk bij verkoop ook direct terug! Onze Vloerverwarmingen is tevens altijd maatwerk. Een vloerverwarming in Amsterdam zonder meerkosten!

Floor-Heating vloerverwarmings‑montagebedrijf | telefoon (0181) 69 80 48 | info@floor-heating.nl

1 VLOER=1 PRIJS!
DUS GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF!

1 VLOER=1 PRIJS: incl. btw, regelunit, vloerverwarming-buis, totaal aangesloten op de bestaande CV-installatie (aansluitpunt hoeft niet binnen een afstand van 1.5 meter aanwezig te zijn dit kan gerust van de andere kant van de woning komen, wij sluiten ook compleet aan via de kruipruimte zonder extra kosten), verwijderen radiatoren, aanpassing stadsverwarming regelunit, by-pass ventiel, extra sleuven (voor b.v. audio), arbeidsloon, montage, reiskosten, installatie vullen en getest opleveren.

Gas/water/cv leidingen geraakt met in frezen in de vloer? Wordt kosteloos gerepareerd !

UNIEK ALL-IN CONCEPT

Binnen de vloerverwarming branche zijn er diverse bedrijven actief. Er zijn er slechts maar enkele welke al jarenlang een goede reputatie hebben opgebouwd.

Floor-Heating is daar èèn van en tevens een all-in leverancier. Al sinds 1995 staat Floor-Heating garant voor kwalitatief hoogwaardige vloerverwarming tegen lage prijzen. Daarbij is Floor-Heating de enige leverancier van vloerverwarming in Nederland welke een uniek all-in concept biedt.

Dit houdt in dat u wordt voorzien van a-merk vloerverwarming en professionele montage door ervaren medewerkers voor een vaste prijs. Floor-Heating hanteert geen meerwerkprijzen. Ongeacht of bijvoorbeeld de verdeler een stuk van de ketel vandaan geplaatst dient te worden, bij Floor-Heating kan het, zonder extra kosten. Ook het eventueel door frezen van gas/ water/ cv leidingen worden kosteloos gerepareerd.