VLOERVERWARMING DEN HAAG

Kies voor een Vloerverwarming op maat in Den Haag

Vloerverwarming in Den Haag aanleggen of omgeving is een verstandige investering. Overweegt u de aanschaf van vloerverwarming voor uw woning in Den Haag? Dan bent u bij Floor-Heating aan het juiste adres. Als erkend vloerverwarmingsbedrijf met meer dan 27 jaar ervaring leveren en plaatsen wij vloerverwarming van hoogwaardige kwaliteit. Na ons maatwerk advies plaatsen we doorgaans binnen 1 dag een kwalitatief hoogwaardige vloerverwarming in Den Haag die helemaal voldoet aan uw wensen.
Met vloerverwarming in uw woning creëert u eenvoudig meer licht en ruimte en wordt iedere kamer een aangenaam verblijf. Een investering in een vloerverwarming is daarom een investering in uw woning: de waarde van uw woning zal hierdoor namelijk ook in waarde stijgen.

In Den Haag staan veel verschillende soorten woonhuizen. Gezellige tussenwoningen, ruime hoekwoningen, vrijstaande villa of een authentieke jaren ’30 woning. Floor-Heating legt vloerverwarming aan voor ieder soort woning op uw persoonlijke wensen in de stijl van uw woning in Den Haag.

Floor-Heating vloerverwarmings‑montagebedrijf | telefoon (0181) 69 80 48 | info@floor-heating.nl

1 VLOER=1 PRIJS!
DUS GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF!

1 VLOER=1 PRIJS: incl. btw, regelunit, vloerverwarming-buis, totaal aangesloten op de bestaande CV-installatie (aansluitpunt hoeft niet binnen een afstand van 1.5 meter aanwezig te zijn dit kan gerust van de andere kant van de woning komen, wij sluiten ook compleet aan via de kruipruimte zonder extra kosten), verwijderen radiatoren, aanpassing stadsverwarming regelunit, by-pass ventiel, extra sleuven (voor b.v. audio), arbeidsloon, montage, reiskosten, installatie vullen en getest opleveren.

Gas/water/cv leidingen geraakt met in frezen in de vloer? Wordt kosteloos gerepareerd !

UNIEK ALL-IN CONCEPT

Binnen de vloerverwarming branche zijn er diverse bedrijven actief. Er zijn er slechts maar enkele welke al jarenlang een goede reputatie hebben opgebouwd.

Floor-Heating is daar èèn van en tevens een all-in leverancier. Al sinds 1995 staat Floor-Heating garant voor kwalitatief hoogwaardige vloerverwarming tegen lage prijzen. Daarbij is Floor-Heating de enige leverancier van vloerverwarming in Nederland welke een uniek all-in concept biedt.

Dit houdt in dat u wordt voorzien van a-merk vloerverwarming en professionele montage door ervaren medewerkers voor een vaste prijs. Floor-Heating hanteert geen meerwerkprijzen. Ongeacht of bijvoorbeeld de verdeler een stuk van de ketel vandaan geplaatst dient te worden, bij Floor-Heating kan het, zonder extra kosten. Ook het eventueel door frezen van gas/ water/ cv leidingen worden kosteloos gerepareerd.