VLOERVERWARMING DORDRECHT

Uw huis in Dordrecht krijgt meer waarde met vloerverwarming

Steeds meer huiseigenaren in Dordrecht laten vloerverwarming plaatsen in hun huis. Met vloerverwarming in Dordrecht kiezen zij namelijk voor optimale woongenot én zien zij de waarde van hun huis stijgen. Het aanleggen van vloerverwarming geeft iedere kamer in uw woning een heerlijke en warm, comfortabele woonomgeving.

De extra vierkante meters die tevens ontstaan, omdat er geen radiatoren meer nodig zijn, zorgen bovendien voor een meerwaarde van uw huis. Bij Floor-Heating ontwerpen, bouwen en installeren we de vloerverwarming voor huizen in heel Nederland. We zijn een vloerverwarmingsbedrijf met echte specialisten. Met ruim 27 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat uw huis in Dordrecht de beste maatwerk vloerverwarming krijgt tegen de scherpste prijzen. Een vloerverwarming in Dordrecht zonder meerkosten!

Floor-Heating vloerverwarmings‑montagebedrijf | telefoon (0181) 69 80 48 | info@floor-heating.nl

1 VLOER=1 PRIJS!
DUS GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF!

1 VLOER=1 PRIJS: incl. btw, regelunit, vloerverwarming-buis, totaal aangesloten op de bestaande CV-installatie (aansluitpunt hoeft niet binnen een afstand van 1.5 meter aanwezig te zijn dit kan gerust van de andere kant van de woning komen, wij sluiten ook compleet aan via de kruipruimte zonder extra kosten), verwijderen radiatoren, aanpassing stadsverwarming regelunit, by-pass ventiel, extra sleuven (voor b.v. audio), arbeidsloon, montage, reiskosten, installatie vullen en getest opleveren.

Gas/water/cv leidingen geraakt met in frezen in de vloer? Wordt kosteloos gerepareerd !

UNIEK ALL-IN CONCEPT

Binnen de vloerverwarming branche zijn er diverse bedrijven actief. Er zijn er slechts maar enkele welke al jarenlang een goede reputatie hebben opgebouwd.

Floor-Heating is daar èèn van en tevens een all-in leverancier. Al sinds 1995 staat Floor-Heating garant voor kwalitatief hoogwaardige vloerverwarming tegen lage prijzen. Daarbij is Floor-Heating de enige leverancier van vloerverwarming in Nederland welke een uniek all-in concept biedt.

Dit houdt in dat u wordt voorzien van a-merk vloerverwarming en professionele montage door ervaren medewerkers voor een vaste prijs. Floor-Heating hanteert geen meerwerkprijzen. Ongeacht of bijvoorbeeld de verdeler een stuk van de ketel vandaan geplaatst dient te worden, bij Floor-Heating kan het, zonder extra kosten. Ook het eventueel door frezen van gas/ water/ cv leidingen worden kosteloos gerepareerd.