VLOERVERWARMING LEIDEN

Genieten van vloerverwarming in Leiden

Het laten plaatsen van een vloerverwarming in Leiden is iets waar veel huiseigenaren voor kiezen. Best logisch, aangezien de stookkosten gigantisch aan het stijgen zijn. Daarnaast biedt vloerverwarming een constante warmte oplossing door de gehele ruimte. Daarom genieten veel moderne en oudere woningen in Leiden van de ideale vloerverwarming van Floor-Heating extra na het plaatsen van hun vloerverwarming. Bent u op zoek naar een goede vloerverwarmingsbedrijf voor uw woning in Leiden? Dan bent u bij Floor-Heating aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel en erkend bedrijf met vele jaren ervaring. Met een vaste ploeg gemotiveerde en ervaren medewerkers leveren en plaatsen we al meer dan 27 jaar de mooiste vloerverwarming door het hele land: ook in Leiden! Onze Vloerverwarmingen is tevens altijd maatwerk. Een vloerverwarming in Leiden zonder meerkosten!

Floor-Heating vloerverwarmings‑montagebedrijf | telefoon (0181) 69 80 48 | info@floor-heating.nl

1 VLOER=1 PRIJS!
DUS GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF!

1 VLOER=1 PRIJS: incl. btw, regelunit, vloerverwarming-buis, totaal aangesloten op de bestaande CV-installatie (aansluitpunt hoeft niet binnen een afstand van 1.5 meter aanwezig te zijn dit kan gerust van de andere kant van de woning komen, wij sluiten ook compleet aan via de kruipruimte zonder extra kosten), verwijderen radiatoren, aanpassing stadsverwarming regelunit, by-pass ventiel, extra sleuven (voor b.v. audio), arbeidsloon, montage, reiskosten, installatie vullen en getest opleveren.

Gas/water/cv leidingen geraakt met in frezen in de vloer? Wordt kosteloos gerepareerd !

UNIEK ALL-IN CONCEPT

Binnen de vloerverwarming branche zijn er diverse bedrijven actief. Er zijn er slechts maar enkele welke al jarenlang een goede reputatie hebben opgebouwd.

Floor-Heating is daar èèn van en tevens een all-in leverancier. Al sinds 1995 staat Floor-Heating garant voor kwalitatief hoogwaardige vloerverwarming tegen lage prijzen. Daarbij is Floor-Heating de enige leverancier van vloerverwarming in Nederland welke een uniek all-in concept biedt.

Dit houdt in dat u wordt voorzien van a-merk vloerverwarming en professionele montage door ervaren medewerkers voor een vaste prijs. Floor-Heating hanteert geen meerwerkprijzen. Ongeacht of bijvoorbeeld de verdeler een stuk van de ketel vandaan geplaatst dient te worden, bij Floor-Heating kan het, zonder extra kosten. Ook het eventueel door frezen van gas/ water/ cv leidingen worden kosteloos gerepareerd.