VLOERVERWARMING ROTTERDAM

Waarom vloerverwarming op maat in Rotterdam laten plaatsen?

Als woningeigenaar in Rotterdam heeft u vast wel eens overwogen om vloerverwarming te laten plaatsen. Het is namelijk de ideale manier om stookkosten te besparen en daarnaast geeft het uw woning een ruimere sfeer. De meeste woningen in Rotterdam hebben namelijk radiatoren staan die het beeld nogal kunnen verpesten. Met onze vloerverwarming creëert u de perfecte oplossing, zodat u optimaal kunt genieten van de ruimte in uw huis.

We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste vloerverwarmingsbedrijf te kiezen. Het plaatsen van een vloerverwarming in Rotterdam is tenslotte een serieuze investering en u wilt zorgen dat dit goed wordt gemonteerd. U wilt een betrouwbaar bedrijf dat professioneel en netjes werkt en de gemaakte afspraken 100% nakomt.  Dan ben u bij Floor-Heating bij de perfecte partij. Al meer dan 27 jaar maken en plaatsen we vloerverwarmingen in heel Nederland. Met een klein team van echte professionals zorgen wij ervoor dat u de perfecte vloerverwarming in Rotterdam krijgt. Een vloerverwarming in Rotterdam zonder meerkosten!

Floor-Heating vloerverwarmings‑montagebedrijf | telefoon (0181) 69 80 48 | info@floor-heating.nl

1 VLOER=1 PRIJS!
DUS GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF!

1 VLOER=1 PRIJS: incl. btw, regelunit, vloerverwarming-buis, totaal aangesloten op de bestaande CV-installatie (aansluitpunt hoeft niet binnen een afstand van 1.5 meter aanwezig te zijn dit kan gerust van de andere kant van de woning komen, wij sluiten ook compleet aan via de kruipruimte zonder extra kosten), verwijderen radiatoren, aanpassing stadsverwarming regelunit, by-pass ventiel, extra sleuven (voor b.v. audio), arbeidsloon, montage, reiskosten, installatie vullen en getest opleveren.

Gas/water/cv leidingen geraakt met in frezen in de vloer? Wordt kosteloos gerepareerd !

UNIEK ALL-IN CONCEPT

Binnen de vloerverwarming branche zijn er diverse bedrijven actief. Er zijn er slechts maar enkele welke al jarenlang een goede reputatie hebben opgebouwd.

Floor-Heating is daar èèn van en tevens een all-in leverancier. Al sinds 1995 staat Floor-Heating garant voor kwalitatief hoogwaardige vloerverwarming tegen lage prijzen. Daarbij is Floor-Heating de enige leverancier van vloerverwarming in Nederland welke een uniek all-in concept biedt.

Dit houdt in dat u wordt voorzien van a-merk vloerverwarming en professionele montage door ervaren medewerkers voor een vaste prijs. Floor-Heating hanteert geen meerwerkprijzen. Ongeacht of bijvoorbeeld de verdeler een stuk van de ketel vandaan geplaatst dient te worden, bij Floor-Heating kan het, zonder extra kosten. Ook het eventueel door frezen van gas/ water/ cv leidingen worden kosteloos gerepareerd.