VLOERVERWARMING UTRECHT

Uw Vloerverwarming in 1 week geplaatst

Met vloerverwarming in Utrecht is uw huis voorzien van een extra investering in de waarde van uw huis en in uw woongenot. De vloerverwarming geeft uw huis namelijk een comfortabel warmte over de gehele woon en leefgedeelte. Daarnaast is deze erg energiezuinig en bespaart u vele hoge stookkosten.

Bij Floor-Heating bent u aan het juiste adres voor het realiseren en aanleggen van de vloerverwarming in Utrecht. Wij hebben namelijk al ruim Al meer dan 27 jaar ervaring met het aanbrengen van vloerverwarming in heel Nederland. Onze tarieven zijn tevens ook All-In tarieven en komt u niet voor verrassingen te staan. Een vloerverwarming in Utrecht zonder meerkosten!

Floor-Heating vloerverwarmings‑montagebedrijf | telefoon (0181) 69 80 48 | info@floor-heating.nl

1 VLOER=1 PRIJS!
DUS GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF!

1 VLOER=1 PRIJS: incl. btw, regelunit, vloerverwarming-buis, totaal aangesloten op de bestaande CV-installatie (aansluitpunt hoeft niet binnen een afstand van 1.5 meter aanwezig te zijn dit kan gerust van de andere kant van de woning komen, wij sluiten ook compleet aan via de kruipruimte zonder extra kosten), verwijderen radiatoren, aanpassing stadsverwarming regelunit, by-pass ventiel, extra sleuven (voor b.v. audio), arbeidsloon, montage, reiskosten, installatie vullen en getest opleveren.

Gas/water/cv leidingen geraakt met in frezen in de vloer? Wordt kosteloos gerepareerd !

UNIEK ALL-IN CONCEPT

Binnen de vloerverwarming branche zijn er diverse bedrijven actief. Er zijn er slechts maar enkele welke al jarenlang een goede reputatie hebben opgebouwd.

Floor-Heating is daar èèn van en tevens een all-in leverancier. Al sinds 1995 staat Floor-Heating garant voor kwalitatief hoogwaardige vloerverwarming tegen lage prijzen. Daarbij is Floor-Heating de enige leverancier van vloerverwarming in Nederland welke een uniek all-in concept biedt.

Dit houdt in dat u wordt voorzien van a-merk vloerverwarming en professionele montage door ervaren medewerkers voor een vaste prijs. Floor-Heating hanteert geen meerwerkprijzen. Ongeacht of bijvoorbeeld de verdeler een stuk van de ketel vandaan geplaatst dient te worden, bij Floor-Heating kan het, zonder extra kosten. Ook het eventueel door frezen van gas/ water/ cv leidingen worden kosteloos gerepareerd.