VLOERVERWARMING ZOETERMEER

Maatwerk Vloerverwarming in Zoetermeer

Heeft u plannen om vloerverwarming aan te leggen in uw huis in Hoofddorp? Dat is een goed plan en best logisch. Met vloerverwarming in Zoetermeer verhoogt u namelijk uw woonplezier en de waarde van uw woning. Door vloerverwarming in uw huis te plaatsen creëert u meer woongenot en wordt iedere kamer comfortabel en aangenaam verwarmt om te slapen of te werken.

Ook wordt het voor u of de kinderen een fijn leefomgeving gemaakt in hun speelkamer of uw hobbykamer. Floor-Heating is al meer dan 27 jaar specialist in het plaatsen van vloerverwarming in heel Nederland. Wij doen alles in eigen beheer en kunnen daarom de vloerverwarming in Hoofddorp snel leveren en monteren. Bij ons krijgt u persoonlijk advies en zeer hoge kwaliteit tegen hele scherpe tarieven. Een vloerverwarming in Hoofddorp zonder meerkosten!

Floor-Heating vloerverwarmings‑montagebedrijf | telefoon (0181) 69 80 48 | info@floor-heating.nl

1 VLOER=1 PRIJS!
DUS GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF!

1 VLOER=1 PRIJS: incl. btw, regelunit, vloerverwarming-buis, totaal aangesloten op de bestaande CV-installatie (aansluitpunt hoeft niet binnen een afstand van 1.5 meter aanwezig te zijn dit kan gerust van de andere kant van de woning komen, wij sluiten ook compleet aan via de kruipruimte zonder extra kosten), verwijderen radiatoren, aanpassing stadsverwarming regelunit, by-pass ventiel, extra sleuven (voor b.v. audio), arbeidsloon, montage, reiskosten, installatie vullen en getest opleveren.

Gas/water/cv leidingen geraakt met in frezen in de vloer? Wordt kosteloos gerepareerd !

UNIEK ALL-IN CONCEPT

Binnen de vloerverwarming branche zijn er diverse bedrijven actief. Er zijn er slechts maar enkele welke al jarenlang een goede reputatie hebben opgebouwd.

Floor-Heating is daar èèn van en tevens een all-in leverancier. Al sinds 1995 staat Floor-Heating garant voor kwalitatief hoogwaardige vloerverwarming tegen lage prijzen. Daarbij is Floor-Heating de enige leverancier van vloerverwarming in Nederland welke een uniek all-in concept biedt.

Dit houdt in dat u wordt voorzien van a-merk vloerverwarming en professionele montage door ervaren medewerkers voor een vaste prijs. Floor-Heating hanteert geen meerwerkprijzen. Ongeacht of bijvoorbeeld de verdeler een stuk van de ketel vandaan geplaatst dient te worden, bij Floor-Heating kan het, zonder extra kosten. Ook het eventueel door frezen van gas/ water/ cv leidingen worden kosteloos gerepareerd.