Overal lekker warm

Ontdek het comfort van vloerverwarming. Deze verwarming maakt de ruimte van top tot teen behaaglijk. Warmte van radiatoren, haarden en convectoren stijgt eerst op. Daarna ‘vult’ deze warmte de ruimte van boven naar beneden. De temperatuur aan de grond blijft zo eigenlijk te laag. Met vloerverwarming werkt dat precies omgekeerd. Die verwarmt eerst de grond en stijgt daarna op. Op zithoogte heb je zo snel een prettige warmte.

Vloerverwarming heeft nog meer voordelen. Het zorgt voor gelijkmatige verdeling van warmte door de ruimte heen. De lucht in de ruimte circuleert minder en dat beperkt het dwarrelen van stof. Van een luchtdrogend effect, zoals bij hete radiatoren, is bij vloerverwarming nauwelijks sprake.

Bovendien heeft u in principe geen radiatoren nodig. Die ruimte kunt u voor iets anders gebruiken.
De vloerverwarming word dan als hoofdverwarming gebruikt. De uitdrukking “bijverwarming ” betekend een combinatie van vloerverwarming + radiatoren.

VOORDELEN VLOERVERWARMING

Warmte stijgt gelijkmatig op…

Vloerverwarming zeer comfortabel door gelijkmatig opstijgende warmte en geen tocht.

NADELEN RADIATOR-VERWARMING

Warmte stijgt eerst op en daalt pas later…

Radiatorwarmte stijgt eerst op, waardoor je vloer koud blijft en tocht ontstaat door circulerende lucht.

Het systeem

Vloerverwarming wordt aangesloten op het bestaande centrale verwarmingssysteem met behulp van een speciale regelunit. De regelunit stuurt het centrale verwarmingswater door een kunststof leiding, een soort slang die in de vloer is gemonteerd. De vloer zelf doet dienst als één “grote” radiator. De vloer krijgt als relatief groot oppervlakte, een temperatuur van maximaal 28 graden en verwarmt daarmee het gehele vertrek.

TIP
Vloerverwarming kunt u gebruiken als hoofd en als bijverwarming.

1 VLOER=1 PRIJS!
DUS GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF!

1 VLOER=1 PRIJS: incl. btw, regelunit, vloerverwarming-buis, totaal aangesloten op de bestaande CV-installatie (aansluitpunt hoeft niet binnen een afstand van 1.5 meter aanwezig te zijn dit kan gerust van de andere kant van de woning komen, wij sluiten ook compleet aan via de kruipruimte zonder extra kosten), verwijderen radiatoren, aanpassing stadsverwarming regelunit, by-pass ventiel, extra sleuven (voor b.v. audio), arbeidsloon, montage, reiskosten, installatie vullen en getest opleveren.

Gas/water/cv leidingen geraakt met in frezen in de vloer? Wordt kosteloos gerepareerd !

UNIEK ALL-IN CONCEPT

Binnen de vloerverwarming branche zijn er diverse bedrijven actief. Er zijn er slechts maar enkele welke al jarenlang een goede reputatie hebben opgebouwd.

Floor-Heating is daar èèn van en tevens een all-in leverancier. Al sinds 1995 staat Floor-Heating garant voor kwalitatief hoogwaardige vloerverwarming tegen lage prijzen. Daarbij is Floor-Heating de enige leverancier van vloerverwarming in Nederland welke een uniek all-in concept biedt.

Dit houdt in dat u wordt voorzien van a-merk vloerverwarming en professionele montage door ervaren medewerkers voor een vaste prijs. Floor-Heating hanteert geen meerwerkprijzen. Ongeacht of bijvoorbeeld de verdeler een stuk van de ketel vandaan geplaatst dient te worden, bij Floor-Heating kan het, zonder extra kosten. Ook het eventueel door frezen van gas/ water/ cv leidingen worden kosteloos gerepareerd.