De volgende redenen om voor Floor‑Heating te kiezen:

FLOOR-HEATING heeft een ruime ervaring, sinds de oprichting zijn er ruim 30.000 vloerverwarmings-installaties gemonteerd.

FLOOR-HEATING is opgericht in 1995, met nog steeds dezelfde eigenaar gevolgd door een groep trouwe en vakkundige medewerkers.

FLOOR-HEATING hanteert een ALL-IN concept . 1 vloer=1 prijs!! geen reiskosten, meerwerkprijzen enz. enz. De prijs op uw offerte is de prijs die u betaald.

FLOOR-HEATING maakt gebruik van een geavanceerde leiding detector die de aanwezigheid van leidingen in de vloer scant. Mocht er met in frezen van de sleuven onverhoopt toch een gas/water/cv leiding geraakt worden, dan worden deze kosteloos gerepareerd.

FLOOR-HEATING is een solide en financieel gezond bedrijf. Een bedrijf met 12 bedrijfsbussen, service wagen, en een bedrijfspand van totaal 1100 M².

FLOOR-HEATING heeft een magazijn van 350 M² met een ruime voorraad vloerverwarming buis en regelunits. Wij kunnen snel en scherp uit voorraad leveren.

FLOOR-HEATING heeft een top pakket verzekeringen ondergebracht bij Interpolis. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren met uw vloer dan word u direct geholpen en niet afgescheept.

1 VLOER=1 PRIJS!
DUS GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF!

1 VLOER=1 PRIJS: incl. btw, regelunit, vloerverwarming-buis, totaal aangesloten op de bestaande CV-installatie (aansluitpunt hoeft niet binnen een afstand van 1.5 meter aanwezig te zijn dit kan gerust van de andere kant van de woning komen, wij sluiten ook compleet aan via de kruipruimte zonder extra kosten), verwijderen radiatoren, aanpassing stadsverwarming regelunit, by-pass ventiel, extra sleuven (voor b.v. audio), arbeidsloon, montage, reiskosten, installatie vullen en getest opleveren.

Gas/water/cv leidingen geraakt met in frezen in de vloer? Wordt kosteloos gerepareerd !

UNIEK ALL-IN CONCEPT

Binnen de vloerverwarming branche zijn er diverse bedrijven actief. Er zijn er slechts maar enkele welke al jarenlang een goede reputatie hebben opgebouwd.

Floor-Heating is daar èèn van en tevens een all-in leverancier. Al sinds 1995 staat Floor-Heating garant voor kwalitatief hoogwaardige vloerverwarming tegen lage prijzen. Daarbij is Floor-Heating de enige leverancier van vloerverwarming in Nederland welke een uniek all-in concept biedt.

Dit houdt in dat u wordt voorzien van a-merk vloerverwarming en professionele montage door ervaren medewerkers voor een vaste prijs. Floor-Heating hanteert geen meerwerkprijzen. Ongeacht of bijvoorbeeld de verdeler een stuk van de ketel vandaan geplaatst dient te worden, bij Floor-Heating kan het, zonder extra kosten. Ook het eventueel door frezen van gas/ water/ cv leidingen worden kosteloos gerepareerd.