Geachte Klant

Allereerst willen wij u bedanken voor het aanvragen van een offerte bij ons bedrijf. Uiteraard is uw offerte-aanvraag geheel vrijblijvend.

Heeft u  vragen in verband met ons offerteformulier aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij staan u graag te woord en kunnen eventueel met u samen de offerteaanvraag doorlopen.

Met vriendelijke groet
Team Floor-Heating

E-mail: info@floor-heating.nl
telefoon: (0181) 69 80 48

Opening kantoor:
maandag t/m donderdag 08.30 uur – 17.00 uur
vrijdag van 08.30 uur – 16.00 uur

Offerte aanvraag

Installeren als?

Verwarming installatie?

Situatie vloer?

Niveau verschil in vloer?

Methode installeren?

Type vloer? (Waar de sleuven in gefreesd worden)

Dichtsmeren van de sleuven met flexibele tegellijm

1 VLOER=1 PRIJS!
DUS GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF!

1 VLOER=1 PRIJS: incl. btw, regelunit, vloerverwarming-buis, totaal aangesloten op de bestaande CV-installatie (aansluitpunt hoeft niet binnen een afstand van 1.5 meter aanwezig te zijn dit kan gerust van de andere kant van de woning komen, wij sluiten ook compleet aan via de kruipruimte zonder extra kosten), verwijderen radiatoren, aanpassing stadsverwarming regelunit, by-pass ventiel, extra sleuven (voor b.v. audio), arbeidsloon, montage, reiskosten, installatie vullen en getest opleveren.

Gas/water/cv leidingen geraakt met in frezen in de vloer? Wordt kosteloos gerepareerd !

UNIEK ALL-IN CONCEPT

Binnen de vloerverwarming branche zijn er diverse bedrijven actief. Er zijn er slechts maar enkele welke al jarenlang een goede reputatie hebben opgebouwd.

Floor-Heating is daar èèn van en tevens een all-in leverancier. Al sinds 1995 staat Floor-Heating garant voor kwalitatief hoogwaardige vloerverwarming tegen lage prijzen. Daarbij is Floor-Heating de enige leverancier van vloerverwarming in Nederland welke een uniek all-in concept biedt.

Dit houdt in dat u wordt voorzien van a-merk vloerverwarming en professionele montage door ervaren medewerkers voor een vaste prijs. Floor-Heating hanteert geen meerwerkprijzen. Ongeacht of bijvoorbeeld de verdeler een stuk van de ketel vandaan geplaatst dient te worden, bij Floor-Heating kan het, zonder extra kosten. Ook het eventueel door frezen van gas/ water/ cv leidingen worden kosteloos gerepareerd.