Beste Bezoeker

FLOOR-HEATING is een vloerverwarmingsmontagebedrijf dat zich sinds 1995 gespecialiseerd heeft in het monteren van vloerverwarming voor de particulieren markt.

Ons bedrijfspand (Puntweg 7) van +/- 1100 m² is gevestigd in Spijkenisse.

De dagelijkse werkzaamheden worden uitgevoerd door een team enthousiaste medewerkers. Wij installeren vloerverwarming tegen scherpe prijzen.

Hoe gaan wij te werk:

U vraagt per mail of middels de offertebutton een prijs/offerte aan.

U geeft aan door:

R

AANTAL M²

R

HOOFD OF BIJVERWARMING

R

INFREZEN

R

WOONPLAATS

Wij geven u, hetzij telefonisch of per mail, een overzichtelijke ALL-IN prijs door.

Zoals al eerder aangegeven werken wij ALL-IN, dus geen extra kosten, onze vloerverwarming wordt bedrijfsklaar opgeleverd en is direct klaar om betegeld te worden.

1 PRIJS = 1 VLOER. Dus geen verrassingen achteraf!

Onze vloerverwarming is ALL‑IN

Incl. BTW, regelunit, vloerverwarming-buis, totaal aangesloten op de bestaande CV-installatie (aansluitpunt hoeft niet binnen een afstand van 1.5 meter aanwezig te zijn dit kan gerust van de andere kant van de woning komen, wij sluiten ook compleet aan via de kruipruimte zonder extra kosten), verwijderen radiatoren, aanpassing stadsverwarming regelunit, by-pass ventiel, extra sleuven (voor b.v. audio), arbeidsloon, montage, reiskosten, installatie vullen en getest opleveren.

*Extra service:

*Sleuven dicht smeren met flexibele tegellijm, nodig wanneer u iets anders neemt als tegels. 
*(Prijs € 11,95 per m², dit wordt uitgevoerd door een extern vloerenlegbedrijf. Meer informatie hierover leest u hier )

– Na het in frezen worden de sleuven niet standaard dicht gesmeerd (zo werkt het bij alle vloerverwarmings bedrijven), zoals al eerder aan gegeven kunt u direct op onze vloerverwarming de tegels lijmen.

Neemt u iets anders dan tegels dan moeten de sleuven wel dicht gesmeerd worden, bijvoorbeeld met laminaat, lamelparket, pvc vloer, grind, marmoleum enz.

Ook als er gekozen word om de vloer te egaliseren dan moeten de sleuven eerst dicht gesmeerd worden. Laat u zich hierover goed informeren, zie ook onze pagina “Het installeren.”

*Zand/cement afwerkvloer, alleen nodig als u voor de methode krimpnetten kiest (dus niet in frezen), prijzen op aanvraag.

– Onze vloerverwarming word gemonteerd door eigen personeel, met uitzondering van de zandcement afwerkvloeren (dekvloer). Deze zandcement afwerkvloeren worden geleverd door externe bedrijven.

Deze firma’s staan garant voor de door hun geleverde werkzaamheden en gemaakte afspraken omtrent deze werkzaamheden.Wij treffen geen verantwoording voor de door hun geleverde werkzaamheden en diensten.

1 VLOER=1 PRIJS!
DUS GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF!

1 VLOER=1 PRIJS: incl. btw, regelunit, vloerverwarming-buis, totaal aangesloten op de bestaande CV-installatie (aansluitpunt hoeft niet binnen een afstand van 1.5 meter aanwezig te zijn dit kan gerust van de andere kant van de woning komen, wij sluiten ook compleet aan via de kruipruimte zonder extra kosten), verwijderen radiatoren, aanpassing stadsverwarming regelunit, by-pass ventiel, extra sleuven (voor b.v. audio), arbeidsloon, montage, reiskosten, installatie vullen en getest opleveren.

Gas/water/cv leidingen geraakt met in frezen in de vloer? Wordt kosteloos gerepareerd !

UNIEK ALL-IN CONCEPT

Binnen de vloerverwarming branche zijn er diverse bedrijven actief. Er zijn er slechts maar enkele welke al jarenlang een goede reputatie hebben opgebouwd.

Floor-Heating is daar èèn van en tevens een all-in leverancier. Al sinds 1995 staat Floor-Heating garant voor kwalitatief hoogwaardige vloerverwarming tegen lage prijzen. Daarbij is Floor-Heating de enige leverancier van vloerverwarming in Nederland welke een uniek all-in concept biedt.

Dit houdt in dat u wordt voorzien van a-merk vloerverwarming en professionele montage door ervaren medewerkers voor een vaste prijs. Floor-Heating hanteert geen meerwerkprijzen. Ongeacht of bijvoorbeeld de verdeler een stuk van de ketel vandaan geplaatst dient te worden, bij Floor-Heating kan het, zonder extra kosten. Ook het eventueel door frezen van gas/ water/ cv leidingen worden kosteloos gerepareerd.